Pedalea con nos

Si te gusta o ciclismo e queres formar parte dun equipo federado que participa en probas de toda Galicia e partes de España e Portugal e tes entre 6 e 17 anos, esta e a tua oportunidade, chama xá o 680 993 050 ou escrebe a ccorosal@gmail.com

domingo, 24 de febrero de 2019

ZAIDA E MARIO PREMIADOS NA GALA DO CICLISMO GALEGO

Onte era o día da grande festa do ciclismo galego e para celebralo o sitio escollido foi a Academia Galega de Seguridade Pública na Estrada donde foron recoñecidos e distinguídos @s ciclistas galeg@s polos seus títulos nacionais e autonómicos.

Polo Club Ciclista O Rosal foron recoñecidos os éxitos da Sub-23 Zaida González Martínez e do Júnior Mario Fernández Lorenzo.
Zaida era premiada por ser a gañadora da Copa Galicia de Ciclocross en categoría Sub-23 e Mario por partida dobre, unha por ser o gañador do Open de España de BTT-Enduro Júnior e a outra por ter acadado a Medalla de Bronce no Campionato de España de BTT-Enduro Júnior celebrado en Teror (Gran Canaria).

Parabéns a Mario e Zaida polos éxitos acadados que poñen de manifesto o seu esforzo e constancia que sen dúbida servirán como exemplo os máis "cativos" do C.C. O Rosal.