Pedalea con nos

Si te gusta o ciclismo e queres formar parte dun equipo federado que participa en probas de toda Galicia e partes de España e Portugal e tes entre 6 e 17 anos, esta e a tua oportunidade, chama xá o 680 993 050 ou escrebe a ccorosal@gmail.com

sábado, 1 de mayo de 2010

XXXII Trofeo Vila do Louro

Hoxe deuse o pistoletazo de saída a tempada de ciclismo de Escolas e Cadetes coa disputa do XXXII Trofeo Vila do Louro en Porriño. Na categoría Benxamín foi Irea Villa a primeira rosaleira no posto 10º seguida de Mario Fernández 11º e os debutantes Alberto García 49º, Marcos Vasconcellos 50º e David Rodríguez 52º que o fixeron moi ben para ser o estreo no ciclismo. En Alevín Manuel Dorna foi o primeiro dos nosos seguido de Zaida González, Ero Sobrino, Xoel Villa i a debutante Elsa Portela.
Na categoría Infantíl foi donde se colleitou o maior éxito xa que Raúl Fernández controlou en todo momento a carreira para na última volta o circuito lanzar un ataque que foi demoledor para os seus rivais os cuales lles foi imposible darlle alcance e faerse desta maneira coa vitória na liña de meta; 5º foi Andrés Fernández e un pouco mais retrasado Cristóbal Coimbra ainda convalecente duna lesión que lle impide rendir o cento por cento. E para rematar a xornada Manuel González fíxose co 3º posto da categoría Cadete con Antonio Portela, Adrián Vicente e Pablo Cividanes un "chisquiño" mais retrasados. Fotos da carreira.

Na modalidade de MiniBTT o noso ciclista Iago Alvarez desprazouse até a Capital de Galicia (Santiago) para disputar alí o Trofeo AQUAGEST e acadar o 3º posto na categoría Principiante.